Inspireras av andra vid inredning

Ibland så kan det vara så att man är helt utan idéer när det kommer till hur du ska inreda. Man har liksom fastnat i något tänk hur det ska se ut i hemmet och man vet inte hur man ska kunna tänka på ett annorlunda sätt. Att inspireras av andra vid inredning kan hjälpa dig att se i nya banor och inreda på ett sätt som du kanske inte vågat tidigare.

Det kanske är dag att våga ta ut svängarna ordentligt och tänka helt nytt i hemmet? Ta en titt hos PMI Hotellinteriör som inreder hotell i första hand. Där kan du får tips på färgval, tyger och hur man inreder på ett smart sätt. Nu behöver ju inte ditt hem se ut som hotell Birger Jarl men det kan ändå få en känsla av lyx och en kombination av dina och andras inredningsidéer kan vara det som du behöver för ditt hem.

Våga ta ut svängarna lite extra denna gång du inreder om hemmet. I värsta fall så kan det göras om och göras annorlunda.  Även om det är involverat målning och tapetsering så är det inte värre än att måla om och byta ut tapeterna. Gör om och gör rätt brukar det heta och man lär sig alltid något även om man gör något som inte skulle passa in i den inredning som finns. Det är inte helt lätt med färgval och annat utan man kanske måste prova sig fram för att se vad som blir bäst.