Skapa ett mysigt hem

Under sommarens månader är det lätt att fokusera på trädgården och uteplatsen, men samtidigt glömma bort hur stämningen är inomhus. Du kanske hänger upp ljuslyktor, lägger ut fina kuddar, eller ställer fram plantor på altanen. Du kanske är noggrann med att klippa gräset, trimma häcken, eller köpa nya dynor till utemöblerna. Detta skifte i fokus finns det dock risk för att du ångrar när de regniga dagarna slår till.

Men oroa dig inte, för än är det inte för sent! På ForHome finns allt du kan behöva för att skapa en mysig miljö hemma. De har lyxiga plädar att gömma sig under, handstickade sittpuffar att vila på, espressomaskiner att njuta av, och mycket annat.

Planera efter väder

Det tråkiga vädret behöver inte innebära tråkiga stunder, utan du kan istället välja att handla online och förse dig med allt som behövs för att få det att kännas minst lika idylliskt inomhus. Köp hem en högtalare och spela ett musikquiz eller en köksassistent och baka bullar. Du kan också sätta på en film och krypa ner i soffan med hela familjen. Lyssna till det smattrande regnet i ditt nyligen uppiffade hem, som nu är mysigare än du kunnat ana!