Fixa en underbar babyshower

Om du har en vän som är gravid kanske du vill överraska henne med en fantastisk babyshower. En babyshower kan se ut på flera olika sätt, men dekorationer, fika och presenter är standard. Leva & Bo ger dig bra tips för hur du planerar en fantastisk babyshower. Om ni vet könet på bebisen som väntas kan du med fördel ha ett färgtema i passande färg.

Bjud på goda bakverk

En babyshower planeras för att skämma bort den blivande mamman rejält innan nedkomsten. Du bör planera för den att äga rum efter vecka 30, men inte för sent så att modern riskerar att föda innan. Vanliga inslag på fikabordet vid en babyshower är vackert dekorerade cupcakes, cakepops och givetvis en god tårta. Om ni har ett färgtema bör ni följa det även när det kommer till fikat.

Sköt dina inköp på nätet

Du kommer behöva göra en del inköp till festen och på nätet kan du smidigt hitta det som behövs till en babyshower. Partyhallen har alla de kalasprylar du behöver för att fixa den bästa babyshowern någonsin. Där hittar du alla coola dekorationer, kalastillbehör och bakredskap du kan tänkas behöva. Pynta med snygga girlanger och ballonger som följer ditt färgtema och skapa en underbar plats för firandet.